Freeway dak verwarming

Freeyway dak verwarming is de oplossing voor een sneeuw en ijs vrij dak. Voor elke toepassing levert Fortecs een maatwerk oplossing. Fortecs dak verwarming wordt onder andere gebruikt voor locaties waar dak versterking niet of lastig gerealiseerd kan worden. 

 

Onze dakverwarming voorkomt instorting van het dak door een te zware sneeuwlast. Het kan worden geïnstalleerd op of onder dakbedekking van elk type.

 

Dakverwarming is heel belangrijk als een hogere nieuwbouw direct tegen een lager bestaand gebouw wordt geplaatst. In de dan ontstane “oksel” kan een zwaardere sneeuwlast ontstaan dan aanvankelijk - in de oude situatie - was berekend. Maar ook kan bijvoorbeeld een looppad op het dak - om de daar aanwezige apparatuur te bereiken – worden voorzien van een e-verwarming.

 

Als dakverwarming wordt toegepast - vaak ook een eis van de gemeentelijke overheid die de vergunning voor de nieuwbouw afgeeft – hoeft het draagniveau van het “oude lagere gebouw”  niet verzwaard te worden en kan het werk in het gebouw gewoon doorgaan. Economisch kan dat veel voordeel geven.

 

Fortecs zorgt voor een volledige turn key oplossing!